Μεγεθολόγιο melin rose

Σας καλωσορίζουμε στο μεγεθολόγιο παιδικών ρούχων της Melinrose, έναν οδηγό που δημιουργήθηκε με αγάπη και προσοχή για τις ανάγκες των παιδιών ηλικίας από 2 έως 14 ετών.

Στη Melinrose, κατανοούμε ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και ότι η σωστή εφαρμογή των ρούχων είναι καθοριστική για την άνεση και την ελευθερία κίνησης των μικρών μας φίλων. Για αυτό το λόγο, έχουμε δημιουργήσει ένα αναλυτικό μεγεθολόγιο που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα ρούχα για το παιδί σας, εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή και άνεση σε κάθε ηλικία.

Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό, θα μπορείτε να βρείτε τις σωστές διαστάσεις για κάθε είδος ρούχου, από μπλούζες και παντελόνια μέχρι φορέματα και μπουφάν. Η Melinrose δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας ρούχα που συνδυάζουν στυλ και λειτουργικότητα, ενώ παράλληλα προσαρμόζονται στις αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών καθώς μεγαλώνουν.

ΥΨΟΣ

ΜΕΓΕΘΟΣ

από 0,92m έως 1,00m

Μέγεθος "2"

από 1,00m έως 1,10m

Μέγεθος "4"

από 1,10m έως 1,20m

Μέγεθος "6"

από 1,20m έως 1,30m

Μέγεθος "8"

από 1,30m έως 1,40m

Μέγεθος "10"

από 1,40m έως 1,50m

Μέγεθος "12"

από 1,50m έως 1,60m

Μέγεθος "14"

Προσπαθούμε να περιγράφουμε με τον πιο απλό τρόπο τα μεγέθη και τις διαστάσεις των ρούχων μας, έτσι ώστε να κάνουμε πιο εύκολη και τη δικιά σας επιλογή. Για αυτό, όπως έχετε δει, έχουμε επιλέξει ως μοναδικό κριτήριο να είναι το ύψος  του παιδιού. Παρόλα αυτά μπορείτε πάντα να μας ρωτάτε τις ακριβείς διαστάσεις του μεγέθους που σας ενδιαφέρει για κάποιο συγκεκριμένο είδος μας! Σας παρακαλούμε έχετε υπόψιν πως από τις αναγραφόμενες διαστάσεις υπάρχει πάντα πιθανότητα μικρής απόκλισης λόγω ραφής, τύπου υφάσματος, σιδερώματος ή τεντώματος του ρούχου.
support team