Η εταιρεία Melin Rose γεννήθηκε το φθινόπωρο του 2018 μέσα από την αγάπη μας για την κόρη μας.
Η ιστορία μας δεν είναι διαφορετική από τις ιστορίες των περισσότερων ζευγαριών. Ισχύει ακόμη και αυτό το ιδιαιτέρως ρομαντικό “Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε ξέραμε πόσο ταιριάζουμε”.
Μόνο που στην δική μας περίπτωση υπήρχε και κάτι ακόμα που θα μας ενώσει. Η αγάπη μας για τα ρούχα. Με εμπειρία ετών και οι δύο μας, από διαφορετική γωνία.
Η Τέα στη σχεδίαση ρούχων με εμπειρία άνω των 20 ετών και εγώ αντίστοιχα στην παραγωγή ήρθε να ενώσει τις δυνάμεις μας αλλά και την δυναμική και το πάθος μας για δημιουργία μιας μοντέρνας και καλαίσθητης συλλογής παιδικών ρούχων για κορίτσια.

Φανταστήκαμε πως το πάθος μας για δημιουργία θα γινόταν η κινητήριος δύναμη για να σχεδιάσουμε μαζί το όνειρο μας.Το όνειρο μας έμελλε να γίνει πραγματικότητα όταν στη ζωή μας ήρθε η κορούλα μας Μελίνα που έγινε η έμπνευση μας και που μας οδήγησε στην ίδρυση αυτής της προσπάθειας. Όμορφη και ροδαλή σαν μικρό τριαντάφυλλο η ίδια μας οδήγησε στο όνομα Melin Rose. Μίας ελληνικής οικογενειακής βιοτεχνίας αποκλειστικά αφιερωμένη στην υψηλή ποιότητα, σχεδίαση και ραφή ρούχων για κοριτσάκια.

Οι συλλογές μας είναι σχεδιασμένες και βασισμένες στην αγάπη μας για τα παιδιά, καθώς και σε μια ασυμβίβαστη ποιότητα, στυλ και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ρούχα που κατασκευάζονται με αγάπη και φροντίδα για την κόρη μας, για την κόρη σας, για τα κορίτσια μας. Ρούχα σε όμορφους και μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων. Όχι πια ρούχα κρεμασμένα και ξεχασμένα στην ντουλάπα.

Η Μελίνα μας έχει ενεργό ρολό. Αυστηρός κριτής μας βοηθά στην δοκιμή των πρότυπων σχεδίων μας και την κατασκευή κάθε κομματιού. Αν το ρούχο την ενοχλεί, εάν δεν είναι άνετο πάνω της τότε διορθώνεται και περνούμε την έγκριση της!!!! Για αυτό τα Melin Rose είναι επιμελημένα από παιδιά, για τα παιδιά. Παιδιά γεμάτα ενέργεια και κίνηση.

TEAM Melin Rose,
Νίκος – Τεα – Μελίνα.